Programoversigt

Lyt til vore spændende, lokale programmer


Søndag kl. 18 kan du høre Nyheds-ugen, hvor ugens lokale nyheder fra området og kommunen er samlet. Ugens lokale nyhedshistorier og begivenheder og et kig på nogen af den kommende uges lokale kulturelle arrangementer, offentlige møder, foredrag m.v. i lokalområdet.
Vært: Martin Larsen m.fl.

Søndag kl. 18.30 kan du høre Sportsmagasinet, hvor vi retter fokus mod foreninger/klubber i lokalområdet, herunder med særlig plads til at fokusere på frivilligt arbejde, og kombinationen af livsstil/fritid/hobby/børn/familie/sundhed.
Vært: Erik Kirk

Søndag kl. 19 kan du høre Erhvervsmagasinet med fokus på en lokal arbejdsplads, aktuelt lokalt erhvervsstof og lokale arbejdsmarkedsforhold. Omdrejningspunktet vil oftest være en medarbejder, leder eller selvstændig, der fortæller med afsæt i en lokal virksomhed, og tager lytterne med ind i virksomheden og viser arbejdspladsen frem for lytterne.
Vært: Helle Ansholm, Lars Rasmussen, Mia Ben Ami m.fl.

Søndag kl. 19.30 kan du høre Kulturmagasinet, hvor vi sætter fokus på lokale, kulturelle organisationer og foreninger, deres virke og menneskene bag. Vi går tættere på teater, kunstnere, forfattere, musikere, foreningsmennesker, arrangører m.fl. Programmet hylder den lokale kultur og de mange gode lokale kræfter og ildsjæle, der engagerer sig i lokalområdets mange kulturelle tilbud og aktiviteter.
Vært: Erik Kirk

Mandag-fredag kl. 00-05 spiller FaaborgMidtfyn Lokalradio masser af god, klassisk musik i natten.

Programoversigten gælder fra uge1/2019.