Cookie- og Privatlivspolitik

Persondatapolitik / Privacy policy
Din persondata er vigtig for os, og har høj prioritet hvad angår sikkerhed.

Indsamling af persondata
Vi indsamler og behandler kun persondataoplysninger, som er nødvendige for at kunne opretholde de forpligtigelser vi har overfor dig som lytter, annoncør, samarbejdspartner, konkurrencedeltager, medarbejder eller redaktionel kontaktperson. dvs. levering og udførelse af vore arbejdsopgaver, programvirksomhed, redaktionelle arbejde,  samt øvrige tjenesteydelser.

Det bruger vi dine data til:
Dine data vil generelt blive anvendt til at vedligeholde relationen i form af f.eks. fakturering, publicering, markedsføring, radioproduktion og support. Her ud over, at opretholde en generel kontakt til dig i forbindelse med f.eks. tilbudsgivning, rådgivning, redaktionelt arbejde, eller hvis der f.eks. er ændringer i lovgivningen eller henvendelser til os, som påvirker din person, rolle eller virksomhed.
Alle kan tilmelde sig vores eventuelle nyhedsbreve; her kræves kun din e-mail adresse, men navn og eventuelt firmanavn til kan valgfrit tilføjes for at gøre nyhedsbrevet mere personligt. Nyhedsbrevet anvendes udelukkende til udsendelse af tilbud og nyheder vedrørende os og vore produkter. Til-og afmelding er frivilligt, og håndteres af dig som bruger. Du kan altid afmelde dig ved at bruge linket i bunden af de nyhedsbreve du modtager fra os.

Hvilke personoplysninger indsamles:
Vi indsamler alene de personoplysninger du selv giver ved henvendelse til os.
Alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt, og videregives kun til andre hvis loven tillader eller kræver det.

Vi anvender eksterne leverandører som gør det muligt for os at kunne levere produkter og tjenesteydelser bedst muligt til dig; eksempelvis til bogføring, it-support, mailservices, sociale medier, publicering af radio-, video- og webindhold m.v. 
Vore leverandører fungerer som databehandlere for os, og behandler i visse tilfælde dine personoplysninger. 
Vi er særdeles opmærksomme på leverandørernes datasikkerhed og databehandling, og sikrer os i videst mulige omfang at de handler kun ud fra vores instrukser.

Al data opbevares sikkert og fortroligt. 

Vi sørger for løbende at slette dine personoplysninger når de ikke længere er relevante for de formål, vi har indsamlet dem til, medmindre loven kræver andet, som f.eks. bogføringsloven.


Indsigtsret, udlevering og sletning af persondata
Du kan til en hver tid til tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet os. Endvidere har du altid følgende rettigheder:
• Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
• Få indsigt i dine personoplysninger
• Få rettet ukorrekte personoplysninger
• Få slettet personoplysninger
• Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail:  mail@svendborglokalradio.dk 
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

Vores cookie- og privat privatlivspolitik vil løbende blive tilpasset udviklingen og lovgivningen.

Du kan derfor besøge denne hjemmeside regelmæssigt for at holde dig informeret vedrørende brugen af oplysninger og vore politikker.